Billigt mini kamera fra Netto

Kameraet er i aluminium og måler 55 x 28 x 20 mm og vejer kun 50 g. Kameraet er  2-megapixel og kan både tage billeder og optage film med 480×640 pixels og 30 fps. Det bruger mini-SD-kort, som dog ikke er med i prisen og har et fleksibelt monteringssystem med clips, hæfteklammer og giver magnetiske tilknytning til forskellige steder og ting.

  • Optagelse via lydaktivering
  • Optage lyd
  • Indbygget genopladeligt batteri
  • Medfølgende beslag til montering på f. eks. cykel
  • USB overførelse til din computer

Læs mere mere på netto.dk.

4 tanker om “Billigt mini kamera fra Netto”

  1. Jeg henvendte mig ved kassen i Netto og bad om at købe et kamera. Det slog ind til 100,- ligeud. Så bad jeg om at få et mere. En ven har ligeledes købt det til 100,-

    1. Jeg har også fået købt sådan en for et stykke tid siden, men nu hvor jeg gerne vil tilslutte den min pc, sker der ikke noget, har I det samme problem? Hvad hedder mærket egenligt? og skal man installere en software ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *