Withings Wifi Badevægt

Withing har lavet et rigtig smart og sjovt produkt, nemlig en Wifi badevægt. Udover at den er rigtig flot designet, så har den en rigtig fed funktion som gør den i stand til at sende data via Wifi til en personlig side.

Når du stiller dig op på vægten så måler den dit BMI-tal og din fedtprocent helt automatisk. Dataene sendes som tidligere skrevet til en personlig side, hvor du kan følge med i dine fremskridt. Du kan også dele dine data med f.eks. twitter. Du kan også følge med i dine data på din iPhone eller iPod Touch via et program fra App store.

Nu bliver der da virkelig kamp om badevægten. Den er det til kr. 1.195,- på coolstuff.dk.

3 tanker om “Withings Wifi Badevægt”

  1. Vægten dur ikke, jeg kan desværre ikke levere den tilbage, da bon’en er blevet væk, men jeg vil aflevere den i butikken, så kan personalet få lov til at smide den væk.

 1. Jeg købte en vægt med kropsanalyse i Aldi i Vejgaard.
  Først duede den ikke. Så skiftede jeg batteri.
  Så virkede den og blev indstillet på min højde og mit køn.
  Den viser nogle tal, som er helt hen i skoven.
  Jeg har forlist bon’en men vil aflever den i butikken og bede personalet om at destruere den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *